Tianqu Visuo XS816 Drone

Cliënt: Personal project

Deze drone visualisatie was gemaakt als onderdeel van mijn eerste online Keyshot cursus: Keyshot for Beginners. Het model en de visualisaties waren geheel zelf gegenereerd.

Je kan mijn YouTube pagina bezoeken om de cursus video’s online te bekijken: Keyshot for Beginners Online Course Videos.

En als je graag de video’s wilt hebben om offline te kunnen bekijken, of het gehele Project folder wilt hebben om met de cursus mee te kunnen werken, dan kan je deze allen hier vinden: Keyshot for Beginners Course.

In mijn Keyshot for Beginners cursus leer je om exact deze visualisatie na te bouwen. Van begin tot eind. Er is geen enkele eerdere kennis nodig van Keyshot om dit te kunnen bereiken. Je leert in de cursus alles van hoe je je model moet importeren en materialiseren, tot het maken van de uiteindelijke render en het doorlopen van een gehele post processing work flow voor de render in Photoshop.
Deze extra visualisatie van de drone had ik gemaakt om wat meer dramatische belichting te testen. Misschien dat ik in de toekomst wel een “How to” cursus voor meer gevorderde Keyshot-gebruikers ervoor maak?