Aero 3D Studios

Hi, ik ben Michael van der Mei. Onder de naam Aero 3D Studios ben ik werkzaam als Freelance 3D Artist.

Ik ben een Master of Science in Aerospace Engineering, afgestudeerd aan de technische universiteit in Delft. Tijdens deze studie kwam ik in aanraking met het maken van 3D visualisaties tijdens een minor in 3D animaties aan de faculteit van Bouwkunde. Ik was meteen verkocht. Aan het eind van de minor werd mij zelfs een baan aangeboden door de organisatoren van de minor.

In mijn vrije tijd bleef ik mij verder ontwikkelen in het maken van 3D visualisaties. Voordat ik het wist had ik mijn vaardigheden dermate ontwikkeld dat ik bachelor- en mastervakken mocht onderwijzen aan de TU Delft, als wel het organiseren van dezelfde minor die mij ooit in aanraking bracht met de wereld van 3D visualisaties.

Op gegeven moment was het tijd om mijn studie af te ronden. Na mijn afstuderen had ik een goede baan gevonden als ingenieur bij Shell. Na 4 jaar daar te hebben gewerkt, werd het mij duidelijk dat dit niet het werk was voor mij. Ik kon niet meer ontkennen dat ik opnieuw mijn passie voor het maken van 3D visualisaties moest gaan najagen. Zodoende ben ik Aero 3D Studios gestart.

Ontdek meer

Mijn waarden

Aero in de naam van de Aero 3D Studios verwijst naar mijn Aerospace engineering achtergrond. Van alle verschillende engineering disciplines wordt Aerospace engineering altijd gezien als een snede boven de rest. Het toont altijd een consistent niveau van innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze waarden zijn ook wat ik als Aero 3D Studios nastreef.

Verder streef ik als Aero 3D studios naar een open, transparante relatie met klanten, waar eerlijkheid en integriteit het hoogste goed in is.

Mijn werk

Bekijk mijn portfolio voor een impressie van de producten en services die ik kan bieden.

Wat ik bied

Met een mix van creatieve skills en een groot aantal professionele software pakketten breng ik d.m.v. de kracht van 3D visualisaties uw ideeën tot leven. Dit doe ik o.a. op het gebied van: Animaties, Architectuur & omgevingen, Concept visualisaties en Product visualisaties.

Daarnaast bied ik ook services aan in de basisvaardigheden. Zoals het maken van 3D modellen, texturen of 2D-schetsen. Natuurlijk is het altijd mogelijk om eventuele andere vereisten te bespreken. Neem gerust contact op om meer te weten te komen.

Contact

Laten we een praatje maken!

Geïnteresseerd? Neem contact op en dan bespreek ik graag alle wensen en mogelijkheden.

Contact