3D ANIMATIES

De kracht van 3D animaties

Met een 3D animaties kan u uw project werkelijk tot leven brengen. Het geeft een unieke ervaring en toegevoegde aantrekkingskracht die onmiddellijk de aandacht grijpt van uw klanten. Het biedt u de mogelijkheid om een verhaal te vertellen, om uw publiek bij de hand te nemen en te tonen wat uw product allemaal omvat. Een animatie kan variëren van een paar seconden tot aan een complete speelfilm. Maar u kan ook denken aan animaties voor een presentatie, ondersteund door een combinatie van beelden en video. En dit alles wordt compleet gemaakt door de juiste muziek en/of voice-over.

De juiste vorm voor de juiste doel

Natuurlijk is een complete speelfilm waarschijnlijk te ver gezocht, maar er zijn veel andere vormen waarin een animatie een extra voordeel biedt voor u en uw klanten. Bijvoorbeeld bij het demonstreren van de werking van een product, het bieden van een 360 graden vertoning van een product, toevoegen van extra stijl aan het product, efficiënter informatie delen, toegevoegde interactie met de klant en nog veel meer.

De juiste stijl

Animatie kan variëren van een conceptuele schetsstijl naar een meer foto realistische benadering, van eenvoudig tot complex. Omdat elk product anders is, vereist het ook dat elke animatie een eigen specifieke karakter heeft. Ik kan u de beste aanpak voor uw product aanbieden en storyboards opstellen in overleg met u voordat u een animatie produceert. Het is vaak moeilijk om te bepalen of je idee voor een animatie resource intensief is als je geen ervaring hebt met het produceren ervan. Neem daarom contact met mij op zodat we samen uw ideeën kunnen bespreken en ik u kan informeren over de mogelijkheden.

Basis model

Elke 3D-animatie vereist ten minste één 3D-object/product die de hoofdrol vertolkt in de animatie. Het is het onderwerp van de animatie en moet daarom ook worden geproduceerd. Deze gedigitaliseerde versie van uw product kan ook gebruikt worden voor andere diensten die ik kan bieden die voordelen kunnen leveren voor uw commerciële en marketingdoeleinden. Of misschien kan de 3D-animatie de toegevoegde services zijn voor een project dat u al bij mij hebt lopen.

Wat ik kan bieden

• Ondersteuning in conceptontwikkeling en storyboards maken van uw gewenste animatie.
• 3D product basismodel die u kunt gebruiken voor aanvullende diensten naar uw wensen.
• 3D-animatie volgens uw wensen (bijvoorbeeld de juiste stijl en doel).
• 3D animatie in uw vereiste videoformaat.

Wat het oplevert

Animaties kunnen u zo veel bieden. Enkele voorbeelden zijn:

•Vertel het verhaal dat u wilt vertellen en creëer de emotie voor uw product dat het verdient.
• Toegevoegde mogelijkheid om productkarakter en branding te creëren.
• Directe aantrekking bij uw klanten.
• Extra interactie met uw klanten.
• Verbeterde efficiëntie en effectiviteit met delen van informatie.
• Demonstreer de werking van uw product.
• Bied een 360 graden beeld van uw product online.

En nog veel meer…

Bekijk mijn portfolio voor een overzicht van mijn vorige werk. Wilt u meer weten? Neem contact met mij op en dan bespreken ik met alle liefde de mogelijkheden die ik u kan bieden.

VORIGE PROJECTEN